FIT CRITICAL ILLNESS
Ketika usia muda, anda bersedia merangkul semua peluang dan membuat sesuatu yang bermakna untuk diri anda. Namun, sebelum mengejar impian anda, majulah selangkah ke hadapan dan dapatkan perlindungan. Mulakan pengembaraan anda sekarang dengan pelan Takaful penyakit kritikal mampu milik yang memberikan anda perlindungan tanpa komitmen tinggi. 

Memperkenalkan HLM Takaful CI, pelan ideal yang melindungi anda terhadap 10 Penyakit Kritikal utama dengan membayar 100% jumlah dilindungi asas selepas diagnosis. Lebih-lebih lagi, pendaftaran bagi pelan HLM Takaful CI adalah mudah kerana apa yang diperlukan hanyalah menjawab soalan kesihatan yang mudah. Tiada pemeriksaan kesihatan (medical checkup) diperlukan. Satu lagi manfaat hebat, pelan anda akan diperbaharui secara automatik untuk perlindungan selama 10 tahun lagi tanpa pengunderaitan sehingga 2 kali! 


Mi Band 3 (Fitness Tracker) ini diberikan secara percuma. Harga RM140.00

Apabila anda melanggan package ini, anda akan diberikan MI BAND 3 secara percuma, kemudian, anda dikehendaki memuat turun aplikasi HLM Takaful Fit (APPLE / ANDROID) dan pergerakkan anda akan direkodkan didalam applikasi tersebut. Berapakah sum insured atau perlindungan anda?p/s: Pembaharuan dilakukan setiap 10 tahun. 

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi saya dengan klik logo whatsapp disebelah kanan ini. 

Sekian, terima kasih

KhairulNizam Mohayan
Hong Leong MSiG Takaful (MSiG)
Insurance Agent
013-9008424
FB : KhairulNizam - HLMT Takaful