HLMT PRODUCT


Salam Pembaca Sekalian, 

Untuk tab product ini, saya akan menyenaraikan jenis product yang saya tumpu sahaja. Kalau nak diikutkan, terlalu banyak product yang ada didalam Hong Leong Assurance (HLA) dan juga Hong Leong MSiG Takaful (HLMT). 

Dibawah tab product ini, saya akan sertakan jenis nya sekali. Sebagai contoh, dibawah medical card ada takaful dan konventional, maka saya huraikan dan berkongsi maklumat berkenaan kedua dua product berkenaan. 

Adalah diingatkan bahawa, saya bukan menjual product. Akan tetapi saya menjual maklumat berkenaan apa yang anda perlukan. Ianya lebih kepada perkongsian dan juga awareness dari saya kepada anda semua. Namun, tinggi harapan saya agar pembaca dapat meneruskan sign up polisi dengan saya. 

Apa product yang saya share? Antaranya, 

1) Medical card 
2) Life Insurance 
3) Income Protection 
4) Saving & Investment 
5) Hibah Planning 
6) Fit Critical Illness 
7) Mortgage Loan 
8) SME Loan

Disamping itu, saya juga akan menghuraikan pelbagai jenis product lain. Tajuk yang saya akan letakkan akan bermula dengan PRODUCT. Contoh: PRODUCT HLA - WEALTH BOOSTER PLUS. Kemudian nanti, pembaca akan dapati jenis produk tersebut dibahagian LABEL (Sebelah kanan) yang saya tandakan dengan PRODUCT HLA atau PRODUCT HLMT

Dengan pengekelasan tersebut, saya berharap agar pembaca dapat dan mudah mencari product apa yang anda fikirkan sesuai. 

Akhir sekali, 

Sekian Terima kasih, 


KhairulNizam Mohayan
Trusted 
Insurance Consultant 
0139008424

# Hong Leong Assurance (HLA)
# Hong Leong MSiG Takaful (HLMT)